Press & media
Nya foldrar ute nu, finns i tryckt form såväl som digital form, klicka på bilden.

Press & Nyheter

Välkommen till Stentekniks press- & kommunikationsrum där du hittar aktuell information avsedd för journalister, övrig press och media. Här hittar du pressmeddelanden, nyheter, presskit, högupplösta bilder. För pressförfrågningar eller ytterligare information, kontakta mig Mikael. Jag finns till er hjälp om ni behöver material utöver det som finns i mediabanken.

Social Media:

Vi finns även på de flesta sociala medier, vi ser gärna att du följer oss i vår resa till betydligt fler stenbelagda ytor i Sverige. Så klicka gilla på Facebook eller LinkedIn, eller följ oss på Google+.

Facebook, Google +LinkedIn, Youtube, Twitter

Nyheter & pressmeddelanden
Nyheter

Marksten som beläggningsyta på återvinningsanläggning

När Stena Metall valde att bygga om sin befintliga återvinningsanläggning i Växjö så föll valet på marksten, närmare bestämt 8200 m² Hexa-sten som lades under ca två och en halv vecka.
Read More
Pressmeddelande
S:t Eriks effektiviserar infrastrukturprojekt med helt unik produkt

S:t Eriks effektiviserar infrastrukturprojekt med helt unik produkt

Pressmeddelande Genom dotterbolaget Stentekniks nya produkt Terrakomp kan nu byggnationer av refuger, farthinder och upphöjda korsningar göras på ett par dagar istället för flera veckor. Prefabricerade moduler i natursten och betong som lyfts på plats är hållbart, tidseffektivt och enkelt och påverkan på trafikflödet med omläggningar minimeras.
Read More

Pressansvarig

KONTAKTA OSS

Vi är inte inne för tillfället, men ställ gärna frågan här, så återkommer vi så fort som möjligt.

Not readable? Change text.