Stenteknik lägger om
Sergels Torg

Sergels Torg byggs om, vi på Stenteknik har fått äran att byta slitageytan, och vi kommer att utföra detta uppdrag under hela 2017.

I snart 50 år har Sergels Torg utgjort hjärtat i centrala Stockholm. År av flitigt användande har satt sina spår, och Stockholm Stad tillsammans med Skanska har redan arbetat sedan 2012 att bygga om, förstärka och komplettera torget för ytterligare år i folkets tjänst. Vi på Stenteknik är naturligtvis väldigt stolta över detta uppdrag, då “Plattan” är en monumental-byggnation av rang. Vi kommer att lägga sammanlagt 9700 m2 marksten i och runt torgets fulla utbredning. Som marksten används S:t Eriks specialtillverkade platta “Klaraplattan”. Vi kommer att ha 4 man kontinuerligt arbetande i och runt Sergels Torg under hela säsongen 2017.

Bilden visar vår medarbetare Tomas Larsson vid Sergels Torg
KONTAKTA OSS

Vi är inte inne för tillfället, men ställ gärna frågan här, så återkommer vi så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt
Marksten som beläggningsyta på återvinningsanläggning i VäxjöBli en stenmontör
  Vill du veta mer om marksten?
Vill du veta mer om marksten?

Hur du kan lägga marksten? Hur lägger vi? Vad skall man tänka på? Vad händer ute på arbetsplatserna? Det kan du få reda på om du accepterar att vi skickar dig ungefär fyra stycken nyhetsfyllda, genomarbetade och inte minst matnyttiga nyhetsbrev per år.

* Vi låter aldrig någon annan part ta del av dina uppgifter. Att medverka till att spam-världen får fler kontakter att skicka sitt skräp till, det vägrar vi så bestämt vi bara kan göra.
×