Stenläggning som förskönar Göteborg

Markstensbeläggning av smågatsten vid Hvitfeldtska gymnasiet i Göteborg
Vill ha hjälp med stenläggning i Göteborg så har du kommit rätt. Göteborg växer så det knakar. Infrastrukturen utvecklas i hög fart och det byggs otroligt mycket nya fastigheter, vägar och offentliga miljöer.

Stenteknik är gärna med och sätter vår prägel på staden, det offentliga rummet och miljöer kring bostäder och industrier.  

Genom vår lokala organisation i Göteborg kan du få hjälp med:

Stenläggning i stadsmiljö

Ända sedan Stenteknik startade 2006 har kommuner landet över anlitat oss flitigt för att lägga sten i städer och offentliga rum. Vi är vana att det ställs höga krav på utförande och leveranssäkerhet.

Behöver du stenlägga ett torg eller en väg? Vill du ha stenläggningar runt offentliga byggnader, entréer, gångar, murar, trappor, stenbeklädnader? Kort sagt, om det inbegriper någon form av stenläggning eller stensättning så kan vi hjälpa dig att ta hand om hela eller delar av uppdraget.

Läs mer om stenläggning i stadsmiljö här…

Maskinläggning av industriytor

Behöver du snabbt belägga en yta vid en hamnar eller en logistikcentraler med en markbeläggning som klarar högsta möjliga krav på toleranser. Med ett lager låsbar marksten underbyggt av ett bundet bärlager, såkallad ”AG”, kombinerar du fördelarna med både asfalt och sten. Du får en yta med maximal styrka, som kräver näst intill inget underhåll och som minimerar risken att få spårbildning i. En investering som lönar sig i längden.

Med en omfattande maskinpark där du finner stenläggningsmaskiner, grusutläggare, vakummaskiner och allt annat som krävs, är vi den enda entreprenör du behöver anlita.

Läs mer om maskinläggning här…

Prefabricerade farthinder och refuger

Med våra patenterade Terrakompmoduler kan du bygga farthinder och refuger rekordsnabbt. Det minimerar tiden du behöver stänga eller leda om trafiken och sparar därmed in mängder av frustration bland invånare och entreprenörer. Att moduler av natursten dessutom blir oerhört starka, gör att du kommer slippa underhåll under många år. Spårbildning behöver du heller inte oroa dig för.

Läs mer om Terrakomp – prefabricerade farthinder och refuger.

KONTAKTA OSS

Vi är inte inne för tillfället, men ställ gärna frågan här, så återkommer vi så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt