Deprecated: Required parameter $header_style follows optional parameter $is_shortcode in /customers/0/9/3/sten-teknik.se/httpd.www/wp-content/themes/jupiter/framework/helpers/wp_head.php on line 594 Stenläggning i offentlig miljö - Stenteknik

Affärsområde

Offentlig Miljö

Stenläggning i stadsmiljöer

Stenteknik har en lång och gedigen erfarenhet av stensättning i offentlig miljö. Sedan våra första år i branschen har vi arbetat med sten i offentliga rum, där det oftast ställs höga krav på utförande, finess och funktion. Med åren har vi stött på alla de tänkbara utmaningar vi kan ställas inför – och just det har rustat vårt företag med det kunnande vi nu besitter och vår omfattande maskinpark. Vi törs därmed med all trygghet ta oss an alla utmaningar.

Markstensarbeten i offentlig miljö.

Att lägga betongplattor i offentliga miljöer blir allt vanligare. Några anledningar är den vackra, underhållsfria och funktionsenliga yta som erhålls med betongplattor och natursten av olika slag. Det har också visat sig att betongplattor och andra mer taktila lösningar har en förmåga att sänka hastigheten på bilar i tätområden, vilket leder till säkrare trafikmiljö för så väl cyklister, gångtrafikanter och biltrafikanter. Som en extra bonus får vi också ett minskat utsläpp av avgaser i våra stadsmiljöer. Man kan också jobba med olika mönster och färger för att skapa anvisningar till olika trafikanter. Betongplattor och natursten håller också de krav som kommuner ställer på miljövänlighet, hållbarhet och underhåll.

Stenteknik har under årens lopp belagt en rad olika offentliga miljöer med sten. Det som särskiljer dessa jobb är att det oftast figurerar olika typer av material, såsom granit, skiffer och betong. Vilket medför att det allt som oftast är renodlat handarbete, som komplement till det rena handarbetet använder vi våra maskiner.

Vi gör allt från gångar, entréer, torgytor, vägar och stenläggningar runt offentliga byggnader. Mer specifikt gör vi också alla tänkbara stenarbeten i anslutning till detta, om det så rör sig om trappor, murar, stenbeklädnader osv.

Mer än fullutrustad maskinpark.

Med vår maskinpark kan vi åta oss alla projekt vi ställs inför – vi har lyfttänger i alla storlekar, vakuummaskiner, grusutläggare, läggningsmaskiner. Vi har helt enkelt en lösning för varje problem, oavsett omfattning och svårighetsgrad.

Hela Sverige som arbetsfält.

Från Kiruna i norr till Malmö i söder – mellan dessa ytterligheter har vi vår arbetsplats. Vi åker dit våra tjänster behövs för stunden. Ta dig själv 10 minuter och studera vår lista över utförda projekt, den är omfattande och väl beskrivande för var vi utför våra tjänster och i vilka mängder.

Pelle Junghage Ansvarig för Offentlig Miljö

 Vi tror oss veta hur du som beställare vill ha det?

  • Vi tror att ni som beställare vill känna trygghet i att tjänsten utförs med en experts professionalism.
  • Vi tror att ni som beställare vill ha korta vägar från beslut till utförande.
  • Vi tror att ni som beställare vill känna att samarbetet med tjänsteutövaren är friktionsfritt och enkelt.
  • Vi tror att ni som beställare vill ha ett prestigelöst förhållande till er underentreprenör.

Om det stämmer på dig och hur du vill att ditt samarbete skall se ut – ring oss så kan vi hjälpa er fram till bra lösningar med hjälp av vår långa erfarenhet.

Tänk enkelt, tänk Stenteknik.

Stenläggning i offentlig miljö
YrkesstolthetAtt sätta gatsten i båge eller andra mönster, är en självklarhet för våra rutinerade stensättare
Stenläggning vid Mall of Scandinavia
Kravfyllda arbetsplatserVi är vana att arbeta med höga krav på utförande – här vid Mall of Scandinavia
Stenläggning vid entrén Karlstad CCC
Arbeten i anslutning till offentliga byggnaderOmfattande arbete med trappa vid Karlstad CCC entré
Stenläggning för hand
För hand eller med maskin?Vi lägger sten på det sätt som är mest kostnadseffektivt, för hand eller med maskin.
Bussterminal i Göteborg
För hand eller med maskinVi har all tänkbar utrustning i vår maskinpark för att snabbt nå resultat. Förutsättningar, materialval och tillgänglighet styr vilken utrustning vi väljer att använda.
KONTAKTA OSS

Vi är inte inne för tillfället, men ställ gärna frågan här, så återkommer vi så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt