Deprecated: Required parameter $header_style follows optional parameter $is_shortcode in /customers/0/9/3/sten-teknik.se/httpd.www/wp-content/themes/jupiter/framework/helpers/wp_head.php on line 594 Nya Terrakomp farthinder monteras på Stortorget i Vellinge - Stenteknik

Nya Terrakomp farthinder monteras på Stortorget i Vellinge

 In Nya Projekt, Terrakomp

De 13 farthinder som just nu monteras på Stortorget i Vellinge kommer sannolikt hålla sig fria från sättningar och spårbildning under många år framöver. Vår kund AKEA är helnöjd med det snabba montaget och smidiga leveranser.

Stortorget i Vellinge ska stå klart i augusti. Just nu har projektet kommit ungefär halvvägs. De 13 farthindren konstrueras med ramper av Terrakomp, vilket är våra prefabricerade naturstensmoduler.

Slitstark konstruktion

Tack vare en helt homogen konstruktion där natursten och armering gjuts samman med betong i en industriell process blir det mycket slitstarka farthinder som kommer klara sig länge utan underhåll. Konstruktionen är också helt tät, vilket gör det omöjligt för vatten att tränga in och ogräs att etablera sig.

Enkelt montage

Varje modul måttbeställs för att den ska passa perfekt där den ska monteras. Eftersom vi gör alla svåra hantverksmoment i vår fabrik behöver du inte anlita stensättare. Modulerna läggs enkelt på plats av två personer och en hjullastare, vilket spar både tid och resurser.

KONTAKTA OSS

Vi är inte inne för tillfället, men ställ gärna frågan här, så återkommer vi så fort som möjligt.

Not readable? Change text. captcha txt
Flygfoto ovanför Kils Kommuncentrum, med en bil i mittenPorträtt på Hanna Nyström, Platschef NRC Group i Karlstad, som berättar om hur det är att bygga farthinder med hjälp av Terrakomp moduler